0
 
 
 

Tobulumo link!

Maisto saugos vadybos sistemos, BRC, IFS


Susiję standartai:

LST EN ISO 22000+AC:2006 Maisto saugos vadybos sistemos. Bet kuriai maisto gamybos grandinės organizacijai keliami reikalavimai (tapatus ISO 22000:2005+Cor.1:2006)

Maisto saugos vadybos sistemos (MSVS) privalumai:

  • MSVS susijusi su maistinės kilmės rizikos veiksnių valdymu.
  • MSVS apima visą maisto gamybos grandinę. 
  • MSVS padeda užtikrinti ryšius maisto gamybos grandinėje. 
  • Veikianti MSVS užtikrina, jog galutiniam vartotojui bus pateikiami saugūs maisto produktai. 
  • MSVS gali integruotis į jau egzistuojančias vadybos sistemas. 
  • MSVS parodo, kad įmonėje nuolatos bus laikomasi maisto saugos įstatymų ir reglamentuojančių teisės aktų reikalavimų. 
  • Lietuvoje pagaminti produktai gali lengviau konkuruoti tarptautinėje rinkoje.

 

BRC ir IFS

Tarptautinį maisto standartą (IFS) sukūrė Vokietijos, Prancūzijos ir Italijos mažmeninės prekybos asociacija, o visuotinį maisto saugos standartą (BRC) – Didžiosios Britanijos mažmeninės prekybos konsorciumas.

IFS ir BRC standartai buvo sukurti siekiant užtikrinti tiekėjų atitiktį ir prekybininkų gebėjimą garantuoti parduodamų produktų saugą ir kokybę.

 

Sertifikavimo procedūra

Jeigu susidomėjote mūsų teikiamomis paslaugomis, užpildykite pradinius duomenis apie savo organizaciją ir mes Jums pateiksime pasiūlymą.